“Zitta har jeg haft fornøjelsen af at arbejde med flere gange. Hun er skarp, ser hvad der foregår og er ikke bange for at sige hvad hun oplever. En super dygtig coach, koreograf og instruktør med en masse erfaring fra mange år i teatret. Hendes liv indtil nu har stort set handlet om at gøre andre bedre og mere bevidste om deres virkemidler. De senere år har enneagrammet fuldendt cirklen så hendes undervisning og coaching opererer på mange planer.”

Michael CarøeEntertainer, sanger, komiker, tv-vært

“Jeg var ikke klar over at et udviklingsforløb hos Zitta, ville give mig så meget på så mange planer. Min undervisning – min måde at tænke på mit Femine Flow – foredrag – mine workshop – har fået et helt nyt perspektiv – mit private liv – mine relationer med min familie – og mit parforhold – alle aspekter af mit liv har fået en ny dimension på denne uddannelse, og den har været sindssygt givende.

Jeg vil ønske, at det vil blive ved for evigt – jeg ville ønske at forløbet aldrig sluttede, og det vil blive ved med at fylde i mig og arbejde i mig altid!”

Mie MoltkeSoulHouse & Vild Med Dans
 Zitta er en scenekunstner ud over det sædvanlige. I en stor del af sit liv har hun sat andre i scene i sit virke som koreograf og instruktør, hvor hun har arbejdet med nogle af de største danske skuespillere og instruktører.
 Nu er hun trådt frem på scenen som sig selv. Og hvor er jeg taknemmelig for det! Jeg oplevede Zitta i et foredrag på Steinar Ditlefsens Power Speaker Seminar, og hendes tilstedeværelse, dybe indsigter og konkrete råd om, hvordan du sætter scenen, så dit budskab når ud over rampen til de mennesker, du ønsker at gøre en forskel for, gjorde et stort indtryk på mig.
  Jeg fik konkrete indsigter, som jeg har handlet på efterfølgende, men vigtigst af alt: Et nyt rum åbnede sig inden i mig. Tak Zitta!
Sophira Carolina illuminating.dk/