Link til god enneagramviden og enneagramtype test.
At lære om enneagrammets visdom og de 9 enneagramtyper – kan ske på mange måder – test i bøger – test online – kurser – workshop – videoer – retreat – selvstudier eller i nærværet af fantastiske læremestre.
Og det er en jungle – der er lige så mange tolkninger af denne viden – som der er omkring al viden, forskning, beviste resultater, erfaringer, oplevelser osv.
HUSK – en test er ikke hele sandheden om dig – og det er heller ikke sikkert, at du kan finde din type via en test – men at du skal være sammen med en læremester før det giver mening for dig.
Her er forskellige kanaler, hvor du kan lære om de 9 Ennenagramtyper og måske finde din . . .
Og jeg glæder mig til at være sammen med dig – i den “virkelige” verden, hvor mine evner som klarseer samt “ekspert” på kroppens intelligens og enneagrammet kan støtte dig i din personlige udvikling.
TEST:
Mine læremestre er:
⭐️ Flemming Christensen
https://thinkaboutit.dk/test/ – det er en gratis test.
  • Flemming gav mig modet til at finde min egen vej som Enneagram underviser i hele verden – han var katalysator for, at jeg fik skabt workshoppen The Enneagram LIVE! – som nu er internationalt anerkendt.
  • The Enneagram LIVE! Her arbejder jeg med de 9 typer som 9 forskellige roller – der bliver levende ude på gulvet (som i et prøvelokale) – i alverdens forskellige situationer. – enneagramtyperne bliver nu levende mennesker foran øjnene på dig – og en ikke blot en masse ord fra en bog eller fra en undervisers mund.
⭐️ Russ Hudson The Enneagram Institute
  • Min personlige rejse dybt ind i mig selv, startede hos Don R. Riso (Afdød) og Russ Hudson på The Enneagram Institute i USA. Jeg rejste i mange år til USA – i flere uger ad gangen og blev undervist, trænet og fik personlig coaching og supervision af dem.
  • En vild rejse ind i den menneskelige psyke – ind i min personlige psykiske struktur.
⭐️ Senere blev min træning – at kunne bruge enneagrammet i mange forskellige konstellationer, coaching, forretning, lederskab, undervisning, performance, forfatterskab, skuespiller coaching, dance coaching osv. osv.
⭐️ Min kollega Henriette Claydon arbejder med det Intergrale Ennagram og her på hendes side – kan du få et indblik i hendes syn på Enneagrammet og hendes enorme viden.
Henriette deler mange spændende ting om enneagramtyperne.
God fornøjelse. Pas stadig godt på dig selv og verden.
Tags: