Privatlivs- og cookiepolitik

Zitta de Fries

Borthigsgade 2, 2. tv.

2100 København Ø

CVR 31709237

I min privatlivspolitik forklarer jeg, hvilke data der indsamles, hvorfor de indsamles og hvad jeg som dataansvarlig organisation bruger dem til. Det drejer sig både om data jeg indsamler når du er kunde hos mig, når du er tilmeldt mit nyhedsbrev, men også når du besøger min hjemmeside.

Som kunde

Som kunde hos Zitta de Fries opgiver du en række informationer, f.eks.:

* Dit navn
* Din e-mailadresse
* Dine betalingsoplysninger
* Dit firma
* Din firmaadresse

Jeg har brug for de oplysninger for at kunne løse opgaver for dig – og for at kunne sende en faktura, du kan kan bruge i dit regnskab.

Hjemmesiden og cookies

Hjemmesiden anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering/.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil eventuelle onsite annoncer og lign. kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hjemmesiden indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
Google Analytics
Google Adwords
Facebook
Linkedin
Instagram

Jeg benytter Google Analytics-cookies for at få indsigt i, hvordan de besøgende benytter min hjemmeside. Jeg deler ikke denne data med nogen, og den viden jeg får, bruges udelukkende til at forbedre hjemmesiden og brugeroplevelsen for dig som besøgende. Du kan læse mere om Google Analytics-cookies her: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her (Det anbefales ikke): https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Ønsker du at slette eller blokerer cookies, kan du se en vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering/.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

WordPress og cookies

Hjemmesiden er bygget i WordPress.

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Nyhedsbreve

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev, kan du til enhver tid afmelde dig igen – enten i bunden af hvert nyhedsbrev eller ved at sende en mail til info@zittadefries.dk. Jeg bruger Mailchimp til at sende nyhedsbreve. De er databehandlere og jeg er dataansvarlig.

Datasikkerhed

Uanset om jeg behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, behandler jeg dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Oplysningerne bliver kun brugt af mig – og jeg videregiver eller sælger dem ikke.

Jeg kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet eller ved tyveri. Det betyder, at der kan være en (begrænset) risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Sletning

Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke oplysninger jeg ligger inde med – og selvfølgelig også få slettet dem, hvis ønsket. Kontakt mig på info@zittadefries.dk.