BRÆND IGENNEM NÅR DET GÆLDER

Inspirerende foredrag.

En leder, der skal levere en vigtig præsentation. En foredragsholder, der skal tryllebinde sit publikum. En performer, der skal demonstrere sit talent til en audition eller casting

. . . har alle det til fælles, at de kun får én chance til at brænde igennem. Hvor andre kan gøre det om, klippe det ud eller tage det tilbage, får de ikke en “second chance”. Det er LIVE kommunikation sat på spidsen.

Om du brænder igennem (eller ikke), afhænger af nogle helt bestemte mekanismer, som Zitta de Fries har brugt de sidste fire årtier på at forfine og træne de bedste performere og ledere i.

I dette foredrag vil du lære:

at skabe et kreativt, karismatisk og kraftfuldt udtryk, der gør indtryk på dit “publikum”, og får dit budskab tydeligt igennem.

Du vil finde ud af:

  • Hvor enkelt det er at få klarhed på, hvad du gerne vil sige
  • Hvorfor din kontakt til kroppen og dens iboende intelligens er dit vigtigste redskab, når du er på LIVE
  • Hvordan du kan udtrykke dig endnu mere kreativt og formindske kløften imellem dig og publikum
  • Hvordan du endnu mere kraftfuldt kan mestre scenen, rummet og kontakten til “publikum” med både din logiske, emotionelle og kropslige intelligens
  • Hvordan du, med din unikke personlighed, gør din karisma stærkere og stærkere

Om Zitta de Fries

Zitta de Fries har, i over fire årtier, arbejdet med at skabe en direkte klar, empatisk, bevægende, sjov, underfundig, crazy og til tider provokerende kontakt mellem dem på scenen og deres publikum.

Som koreograf, movement director og instruktør har hun været med til at underholde mange millioner publikummer.

Hendes faglige viden og veludviklede psykologiske sans, er brugt på over 150 produktioner på bl.a. Østre Gasværk Teater, Cirkusrevyen, Aalborg, Århus og Odense Teater, de fleste Københavnske scener, i revyer, musical, drama samt utallige TV og Award Shows. Se et udpluk

Siden 2006 har hun – sideløbende med sit engagement i teateret – rådgivet, trænet og undervist både danske og internationale virksomheder samt performere i den vigtige disciplin, at brænde igennem når det gælder.

Bl.a. Maersk, Novo Nordisk, Microsoft, Scandinavian Tobacco Company, Disney, TRYG, ATP, IBM.

Se udtalelser

Praktisk info

Skriv til info@zittadefries.dk  – hvis I gerne vil have Zitta de Fries ud og give et givende og inspirerende foredrag.

Har du et spørgsmål?
Ring 26 22 40 15 eller send en mail

”Zitta udviser en ganske speciel disciplin – der gør at hun altid er med i toppen. Som coach og koreograf er hun uforlignelig. Zitta er et menneske, der er en stor gevinst for enhver arbejdsplads og enhver samarbejdspartner!”

Per PallesenTeaterchef, Instruktør, Skuespiller

”Der er noget helt specielt på færde, når Zitta “spiller ud! Hun kan få mennesker til at præstere ting, de ikke selv troede var inden for deres muligheders grænser.”

Tommy KenterSkuespiller, Instruktør

“Zitta er særdeles vidende om sit fag og udover det en meget velformuleret og dygtig kommunikator.”

James PriceTV Kok, Komponist, Forfatter

”Zitta har i årtier været en af mine vigtigste medarbejdere på bl.a. Østre Gasværk Teater, hun er kompetent, original og fantasifuld.”

Morten GrunwaldInstruktør & Skuespiller

“Hun er skarp, ser hvad der foregår og er ikke bange for at sige hvad hun oplever. En super dygtig coach, koreograf og instruktør med en masse erfaring fra mange år i teatret. Hendes liv indtil nu har stort set handlet om at gøre andre bedre og mere bevidste om deres virkemidler. De senere år har Enneagrammet fuldendt cirklen så hendes undervisning og coaching opererer på mange planer.”

Michael CarøeEntertainer, sanger, komiker, tv-vært

“Foredraget er fuldt af perspektiver og viden om forskellige mennesketyper, og formidlet så medrivende at halvanden time føltes som en halv time. Der var stående bifald efter Zitta de Fries´ forrygende foredrag.”

Steinar DitlefsenPublic Speaker and Transformational Teacher