The Enneagram LIVE! International workshop

Hvorfor er det at arbejde med Kroppens Intelligens en genvej til større selvindsigt og udvikling?

Fordi – din måde at bevæge dig på, er med til at holde dig fast i dit sind – dvs. måden du bevæger dig på, holder dig fast i dine overbevisninger om dig selv.

Overbevisninger om ex. frygt, vrede, længsel, det perfekte, skammen, smerten, det utrygge, usikkerhed, eller alt er en fest etc.: = alt det – er blevet sat på automatpilot af dig.

Vores krop er blevet en slidt grammofonplade.

Kender du det, at du får nye indsigter om dig selv – de her aha moments, der føles så godt, vigtige og NOW I get it . .

– og alligevel tager det meget lang tid, før de indsigter bliver en del af dit liv – og nogle gange mister du tålmodigheden og siger: “Nå, men det er så sådan jeg er – det må jeg leve med . . . .”

⭐️ NEJ – det er ikke sådan du er – det er sådan du er blevet!

Fordi mennesket lever på automatpilot, og er ikke vågen for at leve i NUET, hvor alt det du gerne vil være er til. ⭐️

Og det tager tid, fordi dit gamle jeg, de gamle indsigter om dig selv, har en bestemt måde at udtrykke sig på.

Og kroppen skal nu lære at udtrykke sig anderledes, så du kan være/leve i livet med dine nye indsigter – de indsigter der måske er fri af frygt, vrede, usikkerhed, skam, længsel, det perfekte, smerten, alt er en fest osv. osv.

DERFOR er det at arbejde med dine nye tanker, følelser og måden du nu kan bruge din krop på – en genvej til at udvide dig selv – til at være meget mere end du har opdaget.

Og det handler ikke om at kunne danse – det handler om, at din bevidsthed om, hvordan du bevæger dig – passer til det du gerne vil være i NUET. (dig selv eller rollen)

Kroppens bevægelser viser dig – din vej til NUET!